Hvad kan jeg hjælpe med?

Du kan her læse om mine kompetencer - Kontakt mig for uforpligtende snak.

Hvad kan jeg?

Mine mange års erfaring betyder også et hav af mange forskellige opgaver. Jeg plejer at sige, at jeg kan udføre alt indvendigt arbejde og stort set alt udvendigt arbejde. Finder du/I ikke den specikke løsning herunder, skal i være meget velkommen til at kontakte mig, da dette blot er et udpluk af mine mange løsninger.

Renoveringer

Jeg kan tilbyde renovering i alle størrelser. Både den lille ændring til en total renovering - altid efter jeres ønske. Jeg vil forsøge at komme med mine ideer, så vi sikre et resultat efter jeres ønske.

Nyt tag

Skal i have nyt tag? Uanset om det er garagen, annekset eller huset, så står jeg klar til en uforpligtende snak om jeres nye tag. Mine mane års erfaring sikre et godt resultat. Kontakt mig i dag!

Snedker løsninger

Jeg tilbyder også snedker arbejde med adskillige løsninger. Alt fra den simple til den mere komplekse. Kontakt mig med jeres ønsker, og så vil jeg komme med min mulige løsninger til jeres projekt - stort som småt.

Hårdtræs terrasse

Ønsker i en ny terrasse har jeg efterhånden "opført" en del hårdtræs terrasser og jeg vil derfor også kunne bygge jeres nye terrasse. Ønsker du/I at vide mere om priser og lign. er du/I meget velkomne til at tage kontakt!

Stakit

Ønsker du at få repareret eller opført et nyt stakit? Jeg har mistet antallet af bygget stakitter, men jeg er mere end klar til at lave et mere. Tag kontakt så vi uforpligtende kan snakke videre om dit/jeres.

Nybyggeri

Overvejer du/I at igangsætte jeres nybyggeri? Uanset om det gælder hus, anneks eller noget helt trejde, kan jeg være behjælpelig med opgaven. Tag kontakt i dag og så ser vi nærmere på dine ønsker.

Køkken

Skal i have nyt køkken? Tag kontakt med jeres ønsker, så vi sammen kan finde en løsning til jer. Jeg har opsat mange køkkener gennem årerne, og jeg er klar til at opsætte jeres. Tak kontakt uforpligtende i dag!

Vægge

Skal i have lavet noget ved væggene? Vandskuring, spartling, puds m.v. Ingen opgave er for stor, og jeg har forskellige tricks og muligheder i ærmet. Fortæl mig mere om jeres ønskede løsninger.

Lofter

Skal loftet skiftes, males eller have en reparation? Lad os undersøge jeres ønsker og muligheder uanset hvad jeres ønske er. Ingen opgave er for stor eller lille.
Kontakt på +45 2877 6927.

Eternit arbejde

Ønsker i en vedligeholdelsesfri løsning? Eternit kan være løsningen. Jeg har større erfaring med arbejde med eternit - både som beklædning, tag m.v. Vil du/I gerne høre mere, så tag endelig fat til mig.

Kviste

Skal overetagen udnyttes bedre? En kvist kan være en super god løsning anvendt i mange huse. Jeg har bygget 150+ kviste og jeg er klar til at kigge på jeres mulige løsninger for at bygge en kvist med evt. altan.

og meget mere..

Jeg dækker stort set alt indvendigt og udvendigt arbejde. Kontakt mig med din/jeres ønsker og så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe jer - også selvom det ikke står udpenslet her på siden. Tak!

Kontakt

Mejer's Byg Skagen
V/Morten Mejer
9990 Skagen

+45 2877 6927
mejersbyg@gmail.com